COMPANY
INVESTOR RELATIONS
CAREERS
PROJECT MANAGER - Ghelamco group
Ghelamco Group behoort tot de Europese leiders in projectontwikkeling en is voornamelijk actief in kantoorbouw, retail, residentieel en overige vastgoedprojecten. De succesvolle realisaties niet alleen in België maar ook in Polen en Rusland, komen tot stand dankzij het professioneel en enthousiast team onder leiding van het ervaren management met duidelijke visies en toekomstplannen.

In het kader van de verdere groei van onze onderneming, gaan we op zoek naar een (m/v):PROJECT MANAGER

Projectontwikkeling & uitvoeringDe uitdaging
 
• Als projectmanager word je ingeschakeld op een project vanaf de ontwikkelingsfase. Je onderhandelt/optimaliseert mee met lokale bewindvoerders teneinde een uitvoerbare vergunning te verkrijgen.
• Je hebt de eindverantwoordelijkheid van een bouwproject van A tot Z, van de conceptfase (vóór de bouwaanvraag) tot de bouwtechnische fase en de finale uitvoering. Je volgt de bouwwerven op, superviseert  het aankoopproces en coördineert de verschillende nevencontractors.
• Je stuurt acfief de andere leden van het bouwteam aan (de architect, de studiebureaus stabiliteit en technieken). Je respecteert de overeengekomen  termijnen en controleert zorgvuldig de toegewezen  budgetten.
• Je staat in voor de kwaliteits-, milieu- en veiligheidsaspecten verbonden met de uitvoering van de bouwwerf. 
• Je bent aanspreekpunt voor onze klanten.

Jouw profiel 
• Je beschikt over een diploma van Industrieel Ingenieur Bouwkunde en je hebt relevante en stevige werkervaring (gemiddeld 5 jaar) als Projectleider binnen grootschalige bouwprojecten of aan de uitvoeringskant van ontwerpbureaus.
• Je bent gedreven en stressbestendig, hebt goede onderhandelingscapaciteiten en bent een sterke organisator. 
• Je bent sterk cijfermatig, people gericht en houdt ervan in team te werken. 
• Je bent nederlandstalig met een goede kennis Frans en Engels, en je kan vlot werken met MS Office. 

Ons aanbod
Je komt terecht in een snel evoluerende en succesvolle onderneming. Er is een dynamische werksfeer met ruimte voor initiatief en autonomie. In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring.

Interesse?
Stuur jouw cv en motivatiebrief ter attentie van Ghelamco, HR Manager, jobs@ghelamco.com - www.ghelamco.com

Last Name
First name
Phone N°
Email
Upload CV
Upload Motivation Letter
Top